Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring

Goed dat je dit document leest!
Dit is namelijk de privacy- en cookieverklaring van Talovi.

TaLoVi is een eenmanszaak met Esther van Barneveld-Goedhart als eigenaar.

Esther van Barneveld-Goedhart is therapeut en helpt je door middel van diverse behandelingen aan meer energie en balans bij diverse fysieke en mentale klachten. De diensten van TaLoVi worden aangeboden via haar website https://www.talovi.nl, haar subdomeinen en je kunt TaLoVi vinden via haar social mediakanalen Facebook, Instagram en LinkedIn.

Wanneer je de website bezoekt, een opdracht verstrekt, een traject boekt, je inschrijft voor de nieuwsbrief, reageert onder een blog- of social mediabericht of contact opneemt, worden je persoonsgegevens verwerkt.

In deze privacy- en cookieverklaring lees je welke persoonsgegevens TaLoVi vervolgens kan verwerken, met welk doel, hoe dit gebeurt en wat jouw rechten zijn.

Verantwoordelijke voor de verwerking:

Esther van Barneveld-Goedhart
De Baander 70
3823 VK Amersfoort
KvK-nummer: 83305882

Heb je vragen? Neem dan contact met TaLoVi op via:
* info@talovi.nl
) 06-41950492

De volgende persoonsgegevens worden door TaLoVi verwerkt:

Als je een kennismaking met TaLoVi inplant:

  • Naam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Social media accountnaam.
  • Als je contact met TaLoVi opneemt:
  • Naam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer.

Als je een opdracht aan TaLoVi verstrekt of een traject aangaat;

  • Naam;
  • Adresgegevens;
  • KvK-nummer van eenmanszaak, vof of maatschap;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum en plaats;
  • Klant- en factuurnummer;
  • Bankrekeningnummer;
  • Social media accountnaam;
  • Overige gegevens die je actief aan TaLoVi verstrekt;

Als je je inschrijft voor ontvangst van de nieuwsbrief:

  • Naam;
  • E-mailadres.

Als je de website bezoekt:

  • IP-adres;
  • Bezoekgedrag website;
  • Gegevens over hoe websitebezoekers de website gebruiken;
  • Gegevens over het surfgedrag van de websitebezoeker;
  • Internetbrowser en apparaat type.

Als je via social media contact met TaLoVi opneemt of een reactie achterlaat onder een post:

  • Naam;
  • Social media accountnaam.

Als je een reactie achterlaat onder een blog:

  • Naam;
  • E-mailadres.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens:

TaLoVi kan gegevens rondom jouw medische en mentale gezondheid verwerken, indien dit noodzakelijk is tijdens een behandeling.

Hoe komt TaLoVi aan je persoonsgegevens?

De persoonsgegevens worden door jouzelf aan TaLoVi verstrekt via e-mail, telefoon, het intakeformulier, social media, een online inschrijfformulier of een bezoek aan de website. Ook kan TaLoVi het handelsregister van de Kamer van Koophandel raadplegen.

Waarom verwerkt TaLoVi persoonsgegevens?

Er worden door TaLoVi alleen persoonsgegevens verwerkt als dit volgens de wet mag en alleen voor de volgende doeleinden:

Uitvoering van de overeenkomst

  • Voor het maken en versturen van een offerte/prijsopgave;
  • Voor het inplannen van een afspraak;
  • Voor het aanmaken van een dossier;
  • Voor het maken en versturen van een factuur;
  • Voor het afleveren van goederen en diensten;
  • Om je toe te kunnen voegen aan de social media community;
  • Voor afhandeling van de betaling.

Nieuwsbrief

  • Voor het versturen van de nieuwsbrief als je klant van TaLoVi bent of je hiervoor ingeschreven hebt. Onder elke e-mail vind je de mogelijkheid om jezelf uit te schrijven.

Reageren op vraag of verzoek

  • Om te kunnen reageren op een vraag die je via e-mail, social media of een online contactformulier hebt gesteld.

Blog- en social mediaberichten

  • Om te kunnen reageren op je bericht als je een reactie plaatst onder een blog- of social media-bericht of via social media contact met TaLoVi opneemt.

Website

  • Om de website beter te laten werken, het zoeken op de website eenvoudiger te maken, de service te verbeteren en aan te passen op de wensen van de websitebezoeker.

Webshop

  • Om door jou geplaatste bestellingen in de webshop af te handelen, goederen en diensten te kunnen afleveren en de service te verbeteren en aan te passen op de wensen van de webshop-bezoeker.

Wettelijke verplichting

  • Om te voldoen aan een wettelijke verplichting zoals de administratieplicht van de Belastingdienst.

Reviews

  • Om reviews van klanten te kunnen delen op de website en social mediakanalen. Dit doet TaLoVi alleen als je hier vooraf toestemming voor hebt gegeven.

Kado

  • Om je een attentie toe te kunnen sturen als je klant bij TaLoVi bent.

Hoelang bewaart TaLoVi je gegevens?

Je gegevens worden in ieder geval niet langer bewaard dan noodzakelijk om bovengenoemde doelen te realiseren! Hieronder staan de bewaartermijnen die TaLoVi hanteert of die de wet voorschrijft:

  1. Klant- en betaalgegevens op formulieren, offertes en facturen worden minimaal zeven (7) jaar bewaard ten behoeve van de wettelijke administratieplicht.
  2. Communicatie zoals e-mails, verslagen en formulieren waarin afspraken worden gemaakt, blijven vijf (5) jaar bewaard, aangezien dat de wettelijke verjaringstermijn is voor vorderingen tot schadevergoeding en deze gegevens als bewijs kunnen dienen.
  3. Websitestatistieken worden vijftig (50) maanden bewaard.
  4. Accounts voor members blijven voor je bewaard, tenzij je een verzoek tot verwijdering doet.
  5. Dossiers van klanten blijven twintig (20) jaar bewaard. 
  6. Je kunt je op elk moment uitschrijven voor ontvangst van de nieuwsbrief. Onder elke nieuwsbrief vind je een mogelijkheid om dat te doen.
  7. Reacties onder blog- en social mediaposts blijven bewaard, tenzij de post offline wordt gehaald of je een verwijderingsverzoek bij TaLoVi indient.
  8. Reviews op de website en social mediakanalen worden pas verwijderd als je hier een verwijderingsverzoek voor indient.

Met wie kan TaLoVi je gegevens delen?


Allereerst, TaLoVi verkoopt of verhuurt nooit aan derden. Je gegevens worden alleen met derden gedeeld als dit noodzakelijk is voor het bereiken van de doelen die in deze privacy- en cookieverklaring zijn beschreven.

Met bedrijven die persoonsgegevens voor TaLoVi verwerken, zijn afspraken gemaakt om ervoor te zorgen dat zij vertrouwelijk met jouw gegevens omgaan en de gegevens goed beveiligen.

Je gegevens worden gedeeld met de volgende partijen:

  • Partij voor het versturen van de nieuwsbrief;
  • Cloudserver;
  • Softwareleverancier boekhoudprogramma;
  • Accountant;
  • Hostingpartij website;
  • Softwareleverancier website;
  • Websitebouwer;
  • E-mailprovider
  • Softwareleverancier e-mail;
  • Telefoonprovider;
  • Betaaldienst;
  • Google Analytics voor het bijhouden van de websitestatistieken;
  • Softwareleverancier voor het maken van formulieren;
  • Social mediakanalen;
  • Softwareleverancier afsprakensysteem;
  • Softwareleverancier videobellen;
  • Leverancier voor het ondertekenen van documenten;
  • Softwareleverancier voor het aanmaken van cliëntendossiers.

Hoe worden je gegevens beveiligd?

Vanzelfsprekend neem ik de verwerking van je persoonsgegevens serieus.

Ik heb daarom passende maatregelen genomen om misbruik, verlies en andere vormen van onrechtmatige verwerking te voorkomen. Het versleuteld verzenden van persoonsgegevens via de website (TSL) verbinding, het gebruik van goede beveiligingssoftware, het regelmatig updaten van de website en plug-ins, het gebruik van sterke wachtwoorden en een Touch-ID, het regelmatig maken van een back-up en het gebruikmaken van een afsluitbare dossierkast zijn voorbeelden van deze maatregelen.

Als je van mening bent dat je gegevens niet goed beveiligd worden, of als je aanwijzingen hebt dat je gegevens worden misbruikt, stuur dan een e-mail naar info@talovi.nl.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van de website maakt TaLoVi gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die bij je eerste bezoek aan de website worden opgeslagen in de browser van je computer, smartphone of tablet. Wanneer je de website opnieuw bezoekt, kan de informatie die in de cookie is opgeslagen, teruggestuurd worden naar de website. Door middel van cookies kan TaLoVi zien hoe jij de website gebruikt en hoe TaLoVi de website gebruiksvriendelijker kan maken.

Cookiemelding
Wanneer je de website voor het eerst bezoekt, verschijnt er een cookiemelding in de vorm van een pop-up. Zodra je op ‘Accepteren’ klikt, geef je toestemming aan TaLoVi om alle soorten cookies en vergelijkbare technieken te gebruiken.

Functionele cookies

Door het plaatsen van functionele cookies zorgt TaLoVi ervoor dat je de website eenvoudiger kunt bezoeken. Je hoeft niet steeds dezelfde informatie in te voeren want je gebruikersvoorkeuren blijven bewaard. Voor het plaatsen van functionele cookies is geen toestemming nodig omdat deze cookies weinig tot geen inbreuk maken op je privacy.

Analytische cookies
Om inzicht te krijgen in het bezoekersaantal van de website en de manier hoe bezoekers de website gebruiken, maakt TaLoVi gebruik van Google Analytics. Via de website worden er daarom cookies van Google geplaatst. Deze analytische cookies maken weinig inbreuk op je privacy omdat het IP-adres dat wordt verzameld voor een deel wordt gemaskeerd. Zo is dat IP-adres niet meer terug te herleiden naar de websitebezoeker. De gegevens die Google verzamelt, zullen zij niet voor eigen doeleinden gebruiken. Dit hebben we afgesproken in een verwerkersovereenkomst. Voor meer informatie hierover kun je de Privacy Policy van Google hier raadplegen.

Social media
Om het voor jou makkelijk te maken om via social media met TaLoVi in contact te komen of de content op de website te delen, zijn er op de website social media buttons opgenomen van Facebook, Instagram, en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van de social media zelf afkomstig zijn. Door middel van deze codes worden cookies geplaatst. TaLoVi heeft daar geen invloed op. TaLoVi raadt je dan ook aan de privacy- en cookieverklaringen van de social mediakanalen te raadplegen voor meer informatie.

Youtube

De website bevat video’s. YouTube (Google) plaatst cookies om te zien welke video’s je al bekeken hebt. Ook worden er cookies geplaatst om ervoor te zorgen dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.

Spotify

De website bevat links naar de podcast van TaLoVi op Spotify. Spotify plaatst cookies om te zien welke podcast(s) je hebt bekeken.

Links websites
Op de website van TaLoVi vind je links naar externe websites. Door op een link te klikken, word je naar een website buiten https://talovi.nl/ geleid. Het kan zijn dat externe websites gebruik maken van cookies. TaLoVi raad je dan ook aan de privacy- en cookieverklaring van de betreffende website te lezen, om te weten hoe zij met je privacy omgaan.

Dit zijn de cookies die geplaatst worden:

NaamDoelBewaartermijn TaLoVi
elementorWordt gebruikt in de context van de WordPress website Theme. De cookie geeft de mogelijkheid om op ieder moment de content aan te passen.persistent
_gaRegistreert een unieke ID per websitebezoeker om websitestatistieken weer te geven.2 jaar
_ga_#Wordt door Google Analytics gebruikt om websitestatistieken te verzamelen.2 jaar
_gatWordt door Google Analytics gebruikt om websitestatistieken te verzamelen.1 dag
_gidRegistreert een unieke ID per websitebezoeker om websitestatistieken te verzamelen.1 dag
webforms/o/4582252/s2r0j9   Per sessie

Uitschakelen en verwijderen van cookies

Wil je niet dat TaLoVi cookies gebruikt? Dan kun je via de browserinstellingen van je computer cookies uitschakelen en verwijderen. Je kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Tot slot kun je bij je eerste bezoek aan de website van TaLoVi in de cookiemelding je keuze bepalen. Door het uitschakelen en/of verwijderen van cookies, kan het wel zijn dat de website niet meer optimaal werkt.

Welke privacy-rechten kun je zelf inzetten?

Omdat TaLoVi persoonsgegevens van je verwerkt, heb je het recht deze gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Je kunt TaLoVi verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken in het geval de gegevens niet juist zijn, de verwerking onnodig is of de verwerking onrechtmatig is.

Ook kun je TaLoVi verzoeken de persoonsgegevens die TaLoVi van je verwerkt, naar je toe te sturen zodat je deze kunt overdragen aan een andere partij (dataportabiliteit).

Daarnaast kun je bezwaar indienen tegen de verwerking van je persoonsgegevens.

Verder kun je de toestemming die je aan TaLoVi gegeven hebt om je persoonsgegevens te verwerken, intrekken.

Wil je gebruik maken van deze bovengenoemde rechten, stuur je verzoek dan per e-mail naar info@talovi.nl. Bij alle verzoeken vraagt TaLoVi je om een identificatie, zodat TaLoVi zeker weet dat het verzoek door jou is gedaan. Wanneer je een kopie van je identiteitsbewijs meestuurt, verzoekt TaLoVi je de pasfoto, de strook met nummers onderaan het paspoort, het paspoortnummer en het burgerservicenummer (BSN) zwart te maken, bijvoorbeeld via de Kopie ID app van de Rijksoverheid. Dit is ter bescherming van je privacy.

Tot slot heb je de mogelijkheid een klacht over de gegevensverwerking in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Wijzigingen en privacy- en cookieverklaring

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst gewijzigd op 27 mei 2022. In het geval de werkwijze van TaLoVi verandert, is TaLoVi genoodzaakt ook deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. De nieuwe privacy- en cookieverklaring wordt altijd op de website van TaLoVi gepubliceerd.

Onverlet bovenstaande kan TaLoVi deze privacy- en cookieverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Het is aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen op de website van TaLoVi.

Winkelwagen