Dag 4

https://vimeo.com/891398375?share=copy

Wist je dat je per dag zo’n 60.000 gedachten hebt? Dat is een heleboel! Gelukkig is het merendeel van die gedachten onbewust. Maar op momenten dat je moe, gestrest of onzeker bent, kunnen die gedachten je hoofd overspoelen. Het lijkt dan alsof de ene gedachte nog harder schreeuwt dan de andere en dat ze allemaal aandacht willen. Dat kan je doodmoe maken en je veel stress opleveren.

Gelukkig is er een manier om je hoofd op te ruimen. Want net zoals een opgeruimd huis rustgevender is, is een opgeruimd hoofd dat ook. In het werkboek leer ik je een methode om je hoofd op te ruimen.

Ik neem je stap voor stap mee in deze methode. Heb je er nu ruimte voor? Qua tijd én aandacht? Neem even de tijd om in je lijf te zakken en ga dan aan de slag.

Download het werkboek en beantwoord vervolgens de vragen voor jezelf. 


Klik hier voor het werkboek

Je kunt je antwoorden delen in de Facebook groep ter inspiratie voor de anderen of om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Delen = helen. Voel je vooral niet verplicht en deel alleen als dat goed voor jou voelt.

Je mag ze ook met mij delen door ze naar me te mailen (mailto:esther@talovi.nl) als je dat fijn vindt. Je antwoorden blijven bij mij. Ook hierin geldt; alleen delen als het voor jou goed voelt. Alles is goed daarin.

Ik ben benieuwd wat deze oefening voor je doet.

LET OP
Het is belangrijk dat je deze les/dag, die je net hebt gedaan eerst voltooid, voordat je verder kunt met de volgende les/dag.
Dat doe je door op het vakje “check!” te klikken.