Dag 3

https://vimeo.com/891126289?share=copy

Wat is de oorzaak van jouw stress of onrust?

Je hebt inmiddels helder wat voor jou rust is, wat onrust is en wat stress is. Vandaag ga je verder met deze informatie. Je gaat namelijk onderzoeken wat de oorzaak van jouw onrust en/of stress is. 

Maar voordat je de vragen gaat beantwoorden wil ik je vragen hoe je er bij zit. Heb je de ruimte om deze opdracht te doen vandaag. Heb je ruimte in je agenda? Heb je ruimte in je hoofd. Heb je even de ruimte om even te zakken in je lijf en dit moment voor jou te  pakken. Om in te zoomen op de vraag wat is de oorzaak van mijn onrust. Wat is de bron van mijn stress?

Adem een paar keer rustig in en uit.  In door je neus en uit door je mond. En met iedere uitademing voel je meer ontspant. Voel je hoe je schouders meer en meer zakken. Hoe je meer in je lijf zakt. 

Als je zover bent mag je nu de vragen gaan beantwoorden.

Download het werkboek en beantwoord vervolgens de vragen voor jezelf.


Klik hier voor het werkboek

Je kunt je antwoorden delen in de Facebook groep ter inspiratie voor de anderen of om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Delen = helen. Voel je vooral niet verplicht en deel alleen als dat goed voor jou voelt.

Je mag ze ook met mij delen door ze naar me te mailen (mailto:esther@talovi.nl) als je dat fijn vindt. Je antwoorden blijven bij mij. Ook hierin geldt; alleen delen als het voor jou goed voelt. Alles is goed daarin.

Ik ben benieuwd tot welke inzichten je komt.

LET OP
Het is belangrijk dat je deze les/dag, die je net hebt gedaan eerst voltooid, voordat je verder kunt met de volgende les/dag.
Dat doe je door op het vakje “check!” te klikken.