Dag 2

https://vimeo.com/891125761?share=copy

Wat betekent onrust/stress voor jou? 

Vandaag gaan we samen op zoek naar het antwoord op de vraag: Wat betekent onrust/stress voor jou? 

Ik wil je vragen om deze opdracht met al je aandacht te doen. Dus niet omdat je nu even 5 minuutjes over hebt en dit “even snel” wilt doen. Dan schiet je het doel van deze opdracht voorbij. Bewaar dan deze opdracht voor een later moment vandaag.

Voordat we de diepte in gaan nog even dit. Hoe zit je er bij? En dan bedoel ik niet wat je aanhebt en in welke houding je zit. Maar hoe zit je er bij? Voel je je billen goed op de zitting van je stoel? Zijn je schouders ontspannen? Zijn je kaken ontspannen? Is je ademhaling hoog of laag? Adem een paar keer rustig in door je neus en blaas uit met een zucht via je mond. Voel je hoe je meer in je lichaam zakt? Fijn! We gaan beginnen! 

Download het werkboek en beantwoord vervolgens de vragen voor jezelf.


Klik hier voor het werkboek

Als je het fijn vindt kun je ter inspiratie ook nog de volgende podcasts beluisteren:

Podcast 1
Podcast 2 

Je kunt je antwoorden delen in de Facebook groep ter inspiratie voor de anderen of om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Delen = helen. Voel je vooral niet verplicht en deel alleen als dat goed voor jou voelt.

Je mag ze ook met mij delen door ze naar me te mailen (mailto:esther@talovi.nl) als je dat fijn vindt. Je antwoorden blijven bij mij. Ook hierin geldt; alleen delen als het voor jou goed voelt. Alles is goed daarin.

Ik ben vooral benieuwd of je al een rode draad kunt ontdekken.

LET OP
Het is belangrijk dat je deze les/dag, die je net hebt gedaan eerst voltooid, voordat je verder kunt met de volgende les/dag.
Dat doe je door op het vakje “check!” te klikken.