Loop je ergens tegenaan?

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen.

Ga naar de inlogpagina en log daar in met je gebruikersnaam (je mailadres) en je wachtwoord.

Bij je aanmelding heb je een bevestigingsmail ontvangen met daarin je inloggegevens.

Op de inlogpagina kun je kiezen voor ‘wachtwoord vergeten’. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in die je bij mij hebt opgegeven en je ontvangt een mailtje om je wachtwoord te veranderen. 

Heb je wel inloggegevens, maar lukt het je toch niet om in te loggen? Dan kan het zijn dat de browser waarmee je probeert in te loggen een oude instelling onthoudt. Vaak lost het probleem op als je de ‘cache’ (het geheugen) van je browser leegt/wist. Dit doe je bij Instellingen. Per browser verschilt het, maar zoek even naar ‘cache/cookies/geheugen wissen’.

Als je te vaak een nieuw wachtwoord hebt aangevraagd of teveel verkeerde inlogpogingen hebt gedaan, word je geblokkeerd en krijgt je daar een melding.

Ter bescherming van hackers en van jouw persoonlijke gegevens ben ik genoodzaakt hierop een limiet te zetten. Helaas moet je even wachten. Een blokkade duurt gemiddeld 1 tot 3 uur, maar lost zich vanzelf op.

Het kan zijn dat je op een pagina komt waarop je de melding krijgt dat je geen toegang hebt of dat je deze pagina niet mag bekijken. Toegang krijg je door de betaling voor de desbetreffende cursus in orde te maken of door eerst de andere lessen af te vinken. Het kan ook zijn dat een les of module pas na een x aantal dagen/weken na inschrijving beschikbaar komt. 

Heb je de betaling wel gedaan? Controleer dan even of je daadwerkelijk goed ingelogd bent. Weet je het niet zeker? Klik dan op ‘Uitloggen’ in de menubalk en log daarna even helemaal opnieuw in.

Soms werkt je apparaat niet helemaal mee. Heb je bijvoorbeeld problemen op je computer, telefoon of tablet? Wissel dan eens van apparaat. Kijk ook of je webbrowser up-to-date is en/of wissel eens van browser. Bijvoorbeeld Chrome in plaats van Firefox of andersom. 

Mocht er toch nog iets technisch niet lukken of werken, stuur mij dan een e-mailtje. Dan help ik je daar verder.

Nadat alle modules en lessen zijn vrijgegeven heb je nog 1 tot 3 maanden toegang tot de lesstof. Dit is afhankelijk van de cursus en / of training. Deze informatie wordt met je gedeeld bij het inschrijven van de cursus en / of training.

Winkelwagen